👉Filet z kurczaka w cieście piwno serowym, puree ziemniaczane z parmezanem, czerwona kapusta z „Chardonnay” i tymiankiem 👉Pierogi z kozim serem, czosnkiem niedźwiedzim i palonym porem 👉Sałatka z bobu, kapusty czerwonej, i musem z leśnych owoców 👉Łosoś z patelni, w ziołowej oliwie i białym winie 👉Zasmażany makaron z oliwą z suszonych pomidorów, czosnku i pietruszki 👉Sałatka „Tabbouleh” z owocami, sokiem wieloowocowym i bazylią Kategoria: Catering3 maja 2021 Udostępnij wpis: Share on FacebookShare on Facebook Przypnij toShare on Pinterest Share on LinkedInShare on LinkedIn Nawigacja wpisówNastępneNastępny wpis:Stół rybny na weselePozostałe postyKolacja z MOKO!24 września 2021Parapetówka z MOKO Cusine15 sierpnia 2021Stół rybny na wesele3 maja 2021